Yüksek Sıcaklıkta Isı Geçişi Laboratuvarı

Ar. Gör. Ali Can İspir
Tuğçe Karataş
Neşe Topuz

Laboratuvarda, ısı geçişinin gerçekleştiği çeşitli uygulama alanlarına yönelik araştırma ve geliştirme çalışmaları yürütülmektedir. Bahsi geçen çalışmalar üniversite-sanayi işbirliği kapsamında geliştirilen projeler yardımıyla desteklenmektedir. Ayrıca bu projeler yardımıyla, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine burs ve laboratuvar ortamında çalışma gibi imkanlar sunularak tezlerini tamamlamaları sağlanmaktadır.

Laboratuar Çalışma Alanları

Temel Bilimler

• Isı ve Kütle Geçişi
  • Termodinamik